گوناگون

جولان لوازم آرایشی تقلبی و قاچاق در بازار و فضای مجازی

جولان لوازم آرایشی تقلبی و قاچاق در بازار و فضای مجازی

بازار تهران و مغازه‌های شهر مملو از لوازم ازایشی قاچاق است در فضای مجازی نیز حتی فروشگاه های معروف و سایت ها نیز این کالای قاچاق را عرضه می کنند این درحالیست که به تمامی سایت ها ابلاغ شده که حق فروش کالاهای قاچاق را ندارند.

به گزارش پارسینه؛ جولان لوازم آرایشی تقلبی و قاچاق از شبکه‌های اجتماعی به سایت‌های رسمی رسیده است. در سایه عدم نظارت، برند‌های خارجی لوازم آرایشی که بیشتر آنها در کارگاه‌های رباط کریم یا بلوچستان کشور پاکستان تولید می‌شود سلامت مصرف کنندگان ایرانی را به خطر انداخته و هر روز گزارش‌هایی از عفونت چشم یا امراض پوستی به سبب استفاده از لوازم ارایشی قاچاق یا قلابی منتشر می‌شود.

پس از اعلام ممنوعیت واردات لوازم آرایشی و بهداشتی خارجی در آذر سال ۱۳۹۷ ورود رسمی این کالا‌ها ممنوع شد و نمایندگان این برند‌ها از ایران رفتند به طوریکه می‌توان قاطعانه گفت که اگر برند خارجی در سایت‌های اینترنتی یا فروشگاه‌ها موجود باشد حتما قاچاق یا تقلبی است.

پس از خروج نمایندگی‌ها شرکت‌های ایرانی جهت تامین بازار اقدام به خرید فرمولاسیون و ماشین آلات پیشرفته کردند تا نیاز بازار را تامین کنند. حالا با گذشت ۷ سال از ممنوعیت واردات لوازم ارایشی و بهداشتی، برند‌های ایرانی علاوه بر تامین بازار با کالای با کیفیت، تبدیل به صادر کننده شده اند به طوریکه مدیران برند‌های اصلی بازار اعلام کردند که از رفع ممنوعیت واردات به شرط قانونمند بودن و نیز حفظ شرایط بهداشتی لازم استقبال می‌کنند.

این در حالیست که قاچاقچیان و متقلبان از وضعیت به وجود آمده استفاده کرده و برند‌های خارجی را به طرق مختلف وارد می‌کنند از کوله بری و ته لنجی گرفته تا به صورت کانتینری، حجم این کالا‌های قاچاق به قدری است که اکثر فروشندگان لوازم ارایشی بهداشتی بازار تهران، کوچه مروی، فروشگاه‌های سطح شهر به همراه برخی داروخانه‌ها به صورت فیزیکی و تمام سایت‌ها و فروشگاه‌های انلاین مانند دی جی کالا، ترب، تپسی شاپ، اسنپ شاپ، ریحا این کالا‌های قاچاق را آزادانه عرضه میکنند و حتی در برخی از فروشگاه اینترنتی، کالای قاچاق به صورت اقساط به فروش می‌رسد.

گستردگی فروش کالای قاچاق سبب شده که مدیران انجمن صنایع شوینده، ارایشی و بهداشتی به ستاد مبارزه با قاچاق کالا طی یک نامه رسمی از وضعیت موجود گله کنند و خواهان برخورد با فروش کالای قاچاق شوند.

همچنین این انجمن طی نامه‌ای خطاب به سازمان توسعه تجارت الکترونیک خواستار برخورد با فروش لوازم ارایشی و بهداشتی قاچاق شد. 

حسام بیگدل لو دبیر انجمن تولید کننده گان صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی برنا در خصوص فروش لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق گفت: جلسه‌ای در وزارت صمت برگزار شد و تمام مدیران سایت‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین حضور داشتند در آن جلسه مقرر شد که پس از یک مهلت مشخص فروش لوازم ارایشی و بهداشتی خارجی متوقف شود، اما پس از پایان وقت مقرر مشخص شد که فقط چند فروشگاه به قانون تمکین کرده اند و برخی پلتفرم‌ها همچنان دارند به کار خود ادامه می‌دهند.

وی تصریح کرد: نکته عجیب آن است که مبارزه با قاچاق کالا در این فروشگاه‌های اینترنتی به ساده‌ترین روش ممکن (بستن‌ای - نماد) ممکن است و ایجاد انحصار برای فروش کالای قاچاق برای سایت‌های ذکر شده فوق نشان از عدم اراده واقعی برای قطع قاچاق است 

وی افزود: ما به مرکز توسعه تجارت الکترونیک وزارت صمت مراجعه کردیم و گفتیم چرا قانون برای این چند پلتفرم معروف رعایت نمی‌شود، اما هیچ پاسخی به ما ندادند.

اظهارات این فعال صنفی و تشکلی درحالیست که عالی‌ترین مقام سیاسی کشور، مقام معظم رهبری بار‌ها بر مبارزه قاطع و بدون مماشات با پدیده قاچاق کالا تاکید کردند و آنرا آفتی برای کشور و اقتصاد دانستند به طوریکه فرمودند جنس لوکس قاچاق را بیاندازید زیر دستگاه خردش کنید مبارزه با قاچاق باید کاملا قاطع و بی رحمانه باشد.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار