قانون جدید انتخابات؛ شناسنامه رأیدهندگان مهر زده نمیشود
هاشم کارگر رییس سازمان ثبت احوال با اشاره به قانون جدید انتخابات، گفت: شناسنامه رأیدهندگان ممهور به مهر انتخابات نمیشود .
پارسینه: رییس سازمان ثبت احوال با اشاره به قانون جدید انتخابات، گفت: شناسنامه رأیدهندگان ممهور به مهر انتخابات نمیشود اما سابقه رأی فرد رأیدهنده در پایگاه اطلاعات هویتی سازمان ثبت احوال ثبت میشود همچنین برای رفاه حال مردم همه ادارات ثبت احوال در کشور در روز انتخابات (۱۱ اسفند) فعال است.
هاشم کارگر روز سهشنبه افزود: سازمان ثبت احوال کشور یکی از ارکان مهم در برگزاری انتخابات محسوب میشود و چند نوع فعالیت را دارد که شامل پیش از برگزاری انتخابات، حین برگزاری انتخابات و بعد از برگزاری انتخابات است.
وی ادامه داد: این سازمان قبل از برگزاری انتخابات در زمینه ثبتنام نامزدها نقش مهمی را بر عهده دارد؛ در مرحله ثبتنام از نامزدها ثبت احوال وظیفه احراز هویت نامزدها همچنین اعلام اطلاعات هویتی به دستگاههای ذیربط و در استعلامهای هویتی نامزدها نقش مهمی را بر عهده دارد.
رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: در مرحله بعدی که شامل برگزاری انتخابات در روز انتخابات است، با توجه به اینکه وزارت کشور و سازمان ثبت احوال از ارکان مهم ستاد انتخابات محسوب میشوند؛ در جهت سلامت برگزار شدن انتخابات، تسهیل و سرعت در برگزاری انتخابات و همین طور برای رفاه تسهیل در رأی دادن مردم برای شرکت در انتخابات وظایفی را بر عهده دارد.
احراز هویت رأی دهندگان با سرعت انجام میشود
وی تاکید کرد: در حین برگزاری انتخابات احراز هویت رأی دهندگان با سرعت انجام می شود و اصالت آنها تایید می شود تا رأی دهندگان بتوانند به راحتی و با اطمینان در انتخابات مشارکت داشته باشند.
در روز انتخابات تمام ادارات ثبت احوال در سراسر کشور فعال است
رییس سازمان ثبت احوال گفت: در روز انتخابات تمام ادارات ثبت احوال در سراسر کشور فعال است تا اگر اشکالی در مدارک هویتی افراد باشد یا حتی نیاز به تعویض مدرک هویتی باشد، سریع اقدام شود.
وی با اشاره به اینکه احراز هویت و تایید اصالت هویت افراد در انتخابات از وظایف مهم ثبت احوال در روز برگزاری انتخابات است، گفت: این موضوع مهمترین اقدام است تا از سوء استفادههای احتمالی پیشگیری شود.
کارگر اضافه کرد: همچنین ثبت احوال تعداد افراد واجد شرایط را به مسوولان ذیربط اعلام میکند و هویت رأی دهندگان در حوزههای انتخاباتی هم مهم است که ثبت احوال این وظیفه را نیز برعهده دارد.
ارایه مدارک دیگر هویتی برای رای دادن
رییس سازمان ثبت احوال در توضیح استفاده از دیگر مدارک هویتی مورد نیاز برای شرکت در انتخابات پیشرو گفت: در قانون جدید انتخابات، علاوه بر شناسنامه و کارت ملی، برخی از مدارک هویتی دیگر مثل گواهینامه رانندگی هم مورد قبول واقع شده است، البته افرادی که با مدارکی به جز کارت ملی و شناسنامه به صندوق رأی مراجعه میکنند هم همچون دیگران احراز هویت میشوند و سپس قادر به رأی دادن خواهند بود.
کارگر تصریح کرد: حضور و شرکت در انتخابات ۱۴۰۲ نشان میدهد، مردم پای این انقلاب ایستادهاند و دلهایشان برای کشور میتپد.
رئیس سازمان ثبت احوال افزود: انقلاب اسلامی یکی از برکات و اتفاقات بزرگ در طول تاریخ اسلام بخصوص دوران معاصر بود که به اذن الهی و حضور مردم رقم خورده است، در واقع در این راستا ایثارگری های بسیاری شاهد بودیم و خون های پاکی برای انقلاب داده شده است که اکنون باید در حفظ و نگهداری آن کوشا باشیم.
وی با بیان اینکه در راستای دفاع از میهن اسلامی وظیفه و بار سنگینی به دوش ما است که باید با تلاش از آن نگهداری و به آیندگان تحویل دهیم، گفت: از گذشته تا کنون اعتقاد و اتحاد مهمترین موضوعات در راستای رشد و شکوفایی کشور بوده است و هرگاه در این عرصه قوی تر عمل کرده ایم، موفق تر بوده ایم و دشمن به دنبال این است که این را از ما بگیرد چرا که ما به عنوان نسخه ای خاص در مقابل استکبار جهانی هستیم و به عنوان الگویی برای کسب استقلال و آزادی.
کارگر با اشاره به اینکه دشمن با هزینه های گزاف به دنبال تضعیف ما است، تاکید کرد : دشمنان به دنبال ایجاد یاس و نا امیدی در کشور هستند و با سیاه نمایی موضوعات وکوچک جلوه دادن موفقیت های ایران به دنبال مایوس کردن و ایجاد نارضایتی هستند.
وی اعلام کرد: شرکت در انتخابات شرکت در یک جشن ملی است و همه مردم از همه اقشار و با هر سلیقه در این جشن بزرگ شرکت خواهند کرد و دشمنان را مایوس خواهند کرد.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.
شما شرکت کن جشن هم مال خودت ...