گوناگون

تکلیف مطالبه رهبری و دولت چه شد؟

اقدام ماندگار و تاریخی بانک ملی با فروش پتروشیمی شازند

اقدام ماندگار و تاریخی بانک ملی با فروش پتروشیمی شازند

بانک ملی ایران با واگذاری یکی از مهمترین و معروف ترین شرکتهای زیر مجموعه خود یعنی پتروشیمی شازند، نسخه جدیدی از اجرای برنامه ملی خروج بانکها از بنگاهداری را کلید زد.

به گزارش خبرنگار پارسینه، «خروج بانک‌ها از بنگاهداری» به مهترین مطالبه دولت سیزدهم به ریاست سید ابراهیم رئیسی تبدیل شده است به گونه‌ای که رئیس جمهور زمستان سال 1400 در نشستی با مدیران عامل بانک‌ها، با تأکید بر بازنگری در عملکرد و مقررات نظام بانکی براساس احکام اسلام، سرمایه‌گذاری و ایجاد بنگاه‌های اقتصادی توسط بانک‌ها را امری مفید و بنگاهداری را مضر خواند و گفت: ایجاد بنگاه آری، اما بنگاهداری هرگز؛ این باید اساس کار بانک‌ها باشد.

در این راستا، مقامات ارشد بانک ملی ایران  در این سالها با تشکیل کارگروه ویژه واگذاری، به طور جد فروش و واگذاری سهام شرکت های تحت پوشش و املاک مازاد ملکی و تملیکی خود را در دستور کار خود قرار داده اند.

در تازه ترین اقدام، با همت و تلاش مدیران ارشد بانک ملی ایران و  در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری و سیاست های دولت، برنامه واگذاری بنگاه های زیرمجموعه این بانک شتاب گرفته است.

در این راستا، بانک ملی ایران این بار به سراغ یکی از مهمترین شرکتهای تحت پوشش خود یعنی پتروشیمی شازند رفت و ۵۱.۳۲ درصد از سهام این شرکت را واگذار کرد.

در واقع۵۱.۳۲ درصد از سهام شرکت پتروشیمی شازند به ارزش ۲۵۰ هزار میلیارد ریال، در چهارچوب مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار تهران طی معامله ای شفاف و به صورت نقدی به خریداری دارای صلاحیت واگذار شد.

توضیح آنکه شرکت پالایشگاه تهران با نماد بورسی شتران که 70 درصد مالکیت آن در اختیار سهام عدالت است،نسبت به خرید سهم بانک ملی ایران از پتروشیمی شازند اقدام کرده است. به این ترتیب ۴۷ میلیون نفر از دارندگان سهام عدالت از واگذاری شرکت پتروشیمی شازند منتفع می شوند.

به هر حال،  از زمان آغاز دولت سیزدهم روند واگذاری و تعیین تکلیف اموال تملیکی و مازاد بانک ملی ایران سرعت گرفته است و اکنون شاهد آن هستیم که بخش قابل توجهی از دارایی های مازاد این بانک واگذار شده است.

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار