گامهای اساسی ایران برای افزایش تعداد نیروگاههای اتمی
معاون رییسجمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران اظهار کرد: ایران همسو با سایر کشورهای جهان، گامهای اساسی برای افزایش تعداد نیروگاهها و ظرفیت تولید برق هستهای برداشته است.
به گزارش ایسنا، محمد اسلامی در جریان بازدید از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر درباره میزان برق هستهای تولید شده در این نیروگاه گفت: در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق در نیروگاه اتمی بوشهر تولید شده است.
وی افزود: سال ۱۴۰۲ جشن دهمین سال تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر برگزار شد و بر اساس آمار در یک دهه گذشته ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هستهای در این نیروگاه تولید شده است.
رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: تولید این میزان برق هستهای، موجب صرفهجویی ۱۰۳ میلیون بشکه نفت خام شده که ارزش این میزان صرفهجویی در مصرف سوختهای فسیلی بیش از ۸ میلیارد دلار است.
اسلامی خاطرنشان کرد: تاکنون با تولید ۶۳ میلیارد کیلووات ساعت برق هستهای، نیروگاه اتمی بوشهر توانسته چهار بار هزینه صرف شده بابت احداث خود را تامین کند.
وی با بیان اینکه تحقق تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای از موضوعات مهم و مورد تاکید مقام معظم رهبری است؛ گفت: این طرح مهم با جدیت در دستور کار سازمان انرژی اتمی ایران قرار دارد و بلوغ هستهای کشور از طریق تولید انرژی و برق هستهای با جدیت دنبال میشود.
رییس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به سهم ۱۱ درصدی برق هستهای تولید شده در نیروگاههای اتمی جهان عنوان کرد: در جریان برگزاری بیست و هشتمین اجلاس جهانی تغییرات اقلیمی سازمان ملل مقرر شد تا سال ۲۰۵۰ ظرفیت انرژی هستهای برای تولید برق جهانی سه برابر شود که ما نیز گامهای اساسی برای افزایش تعداد نیروگاههای اتمی کشور خود برداشتهایم.
گفتنی است سخنرانی در نخستین کنفرانس دوسالانه بینالمللی «هوش مصنوعی و علوم داده» در دانشگاه خلیج فارس، بازدید از روند اجرایی طرح آب شیرینکن نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت ۷۰ هزار متر مکعب و نیز روند احداث پروژه واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر و قسمتهای مختلف واحد یکم این نیروگاه، آغاز عملیات احداث ۳۵۰۰ واحد مسکونی در منطقه تنگک شهر بوشهر، بهرهبرداری از فاز نخست شهرک صدف، افتتاح سالن ورزشی بانوان در شهرک مروارید و ... از سایر برنامههای سفر محمد اسلامی، رییس سازمان انرژی اتمی ایران به استان بوشهر بود.
به چه دردی میخوره؟حالا نیروگاه بوشهر یا میلیاردها دلار هزینه از جیب مردم به چه دردی خورده؟