گوناگون

پیش بینی بورس امروز ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳

پیش بینی بورس امروز 26 اردیبهشت 1403

دیروز در نیمه اول معاملات شاخص رشد کرد اما در نیمه دوم معاملات شاخص کل بورس تهران ریزش کرد و بخشی از رشد نیمه اول را از دست داد.

به گزارش اکوایران، در روز سه‌شنبه شاخص کل بورس 4 هزار و 273 واحد رشد کرد و به رقم 2 میلیون و 165 هزار و 696 واحد رسید. اما شاخص کل هم‌وزن 433 واحد پایین آمد و در رقم 715 هزار و 740 واحد ایستاد. شاخص کل فرابورس 47 واحد افت کرد و به رقم 23 هزار و 927 رسید. شاخص هم وزن فرابورس نیز افزایش 367 واحدی داشت و به سطح 129 هزار و 779 واحد رسید.

در پایان معاملات ‌روز سه‌‌شنبه، 35 درصد بازار رشد قیمت داشتند و قیمت سهام 65 درصد از نمادهای بازار افت کرد.

بیشترین افزایش قیمت

روز سه‌شنبه در بورس شرکت لیزینگ کارآفرین (ولکار)، شرکت توریستی و رفاهی آبادگران ایران (آباد) و شرکت آبسال (لابسا) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت صنعتی دوده فام (شصدف)، شرکت سرمایه گذاری اقتصاد شهر طوبی (وطوبی) و شرکت شهرسازی و خانه سازی باغمیشه (ثباغ) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.

بیشترین کاهش قیمت

در بورس نمادهای واعتبار (شرکت سرمایه گذاری اعتبار ایران)، دپارس (شرکت پارس دارو) و کسرام (شرکت پارس سرام) در روز سه‌شنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت پگاه گلپایگان (غگلپا)، شرکت توسعه سامانه نرم افزاری نگین (توسن) و شرکت بیمه سامان (بساما) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.

عرضه و تقاضای بازار

در معاملات سه‌شنبه، 45 نماد صف خرید داشتند و 79 نماد با صف‌ فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد 85 درصدی نسبت به روز کاری قبل به 135 میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش 32 درصدی به 147 میلیارد تومان رسید.

پیش بینی بورس امروز

دیروز شاخص بورس تهران پس از 11 روز رشد کرد. اما دیروز اغلب نمادهای بازار قرمزپوش بودند و شاخص هم وزن ریزش کرد. 

شاخص کل بورس تهران با پیشرانی نمادهای فملی، فولاد، وامید، شستا و شپنا 4 هزار و 273 واحد معادل  0.2 درصد رشد کرد.

دیروز برای دوازدهمین روز متوالی پول حقیقی از بورس خارج شد که رقم آن 132 میلیارد تومان بود. نمادهای خودرو، وبملت، خساپا، تاپیکو، ارفع، شپدیس، شخارک، شیراز، سخوز و شستا بیشترین خروج سرمایه بازار را داشتند. همچنین عرضه بیشتر از تقاضا بود، تعداد نمادهای صف فروش و نیز ارزش صف‌های فروش بیش از خرید‌ها بود. 

بنابراین فاکتورهای عملکردی بازار همچنان نشان از غلبه نیروهای نزولی دارند و تنها تعدادی نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز رشد کرده‌اند. یه ویژه اینکه در نیمه دوم معاملات شاخص کل نیز ریزش کرد و بخشی از رشد نیمه اول را از دست داد. 

با این حال با توقف ریزش شاخص این امید ایجاد شده که روند بازار تغییر کند. 

 

 

ارسال نظر

نمای روز

داغ

صفحه خبر - وب گردی

آخرین اخبار